Košarkaš Sparsa

Rogić: Bitno je da kući ne gubimo mečeve

Playmaker sarajevskih Sparsa Roko Rogić poručuje pred večerašnju utakmicu protiv Mladosti u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine da njegov tim želi nastaviti pozitivan niz. 

Sparsi imaju dvije pobjede nakon dva meča, a Rogić poručuje da je najbitnije da kući ne prosipaju bodove.

"Očekujem jednu tešku utakmicu. Očekujem da odigramo bolje nego protiv Studenta. Cilj nam je da kući ne gubimo utakmice, da igramo brzo i agresivno i da ubilježimo ta dva boda. Dobro smo krenuli u sezonu. Najbitnije je krenuti dobro. Bitno je da dobijamo kući, a u gostima ćemo davati sve od sebe, pa ćemo vidjeti", rekao je Rogić pa nastavio:

"Svojim partijama nisam zadovoljan za sada. Bekovska linija nije bila na nivou protiv Studenta, daćemo sada sve do sebe da igramo bolje. Imamo sreću što smo izvukli meč, danas imamo priliku to da ispravimo", rekao je za kraj Rogić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi