Kovačević: Znamo na koji način je Mladost opasna

Krilo Sparsa pred Mladost

Kovačević: Znamo na koji način je Mladost opasna

Samir Mlaćo

Dvije pobjede u dvije utakmice skor su KK Spars Ziraat Bank u novoj sezoni Prvenstva BiH za muškarce.

Član Sparsa Maksim Kovačević sretan je zbog dvije pobjede na otvaranju sezone, ali sa željom da treća dođe već sutra protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada.

"Nastavljamo u još jačem ritmu, gdje očekujemo talentovanu ekipu Mladosti. Svako kolo nam donosi drugačiju utakmicu i različite pripreme za narednog protivnika, dok pristup ne smijemo da mijenjamo. Znamo na koji način je ekipa Mladosti opasna po koš i trudićemo se da te stvari što bolje riješimo. Pozivam publiku da dođe u što većem broju, podrži nas i uživa u košarci", kazao je Kovačević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč između Sparsa i Mladosti igra se u subotu u SD Grbavica sa početkom u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti