Rok Stipčević pred potpisom za Cedevita - Olimpiju

Nije se naigrao u Fortitudu

Rok Stipčević pred potpisom za Cedevita - Olimpiju

Hrvatski reprezentativac Rok Stipčević pred potpisom je za Cedevita - Olimpiju. 

Prema pisanju specijaliziranog košarkaškog portala Sportando hrvatski playmaker i ljubljanski klub su u poodmakloj fazi pregovora i vrlo je vjerovatno da će u narednim danima Stipčević postati članom ovog kluba.

Proteklu sezonu ovaj košarkaš proveo je u Bologni, u Fortitudu u kojem se nije previše naigrao i za koji je po utakmici bilježio 3,4 poena, 2,2 skoka i 1,7 asistenciju u prosjeku.

Stipčević sa slavnim talijanskim klubom ima ugovor i za slijedeću sezonu no obje strane voljne su postići dogovor da se on raskine i da Hrvat postane članom Cedevita - Olimpije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi