Rookie Warriorsa ima federe u nogama
Foto: Screenshot

Jordan Bell oduševio atraktivnim potezima

Rookie Warriorsa ima federe u nogama

Golden State Warriorsi su u Staples Centru potpuno razbili Los Angeles Clipperse rezultatom 141:113, a svojih "pet minuta" je dobio i rookie ekipe iz Oaklanda Jordan Bell.

U četvrtu četvrtinu se ušlo sa velikom prednošću Golden Statea, pa su treneri ekipa iskoristili tzv. garbage time da šansu za dokazivaje daju i košarkašima sa klupe.

Solidnu miunutažu je dobio i rookie Warriorsa Jordan Bell, a on je svoj večerašnji nastup obilježio sa nekoliko sjajnih zakucavanja.

Posebno atraktivan potez je napravio kada je jednu loptu koja se, nakon šuta Nicka Younga, odbila od obruč silovito zakucao u koš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi