Rudy Fernandez potpisao za Real Madrid

Rudy Fernandez potpisao za Real Madrid

Edmir Škorić

Kako javlja Marca, španski košarkaški reprezentativac Rudy Fernandez potpisao je trogodišnji ugovor s Real Madridom.

Talentirani bek-šuter, koji je ove sezone nastupao za Denver Nuggetse, odlučio se preći u Real nakon isteka četverogodišnjeg NBA ugovora kojeg je 2008. godine potpisao sa Portland Trail Blazersima. 

 

U Portlandu se nije uspio nametnuti, niti bi imao jednako dobra primanja kao u španskoj prijestonici. Ipak, Marca navodi da bi Fernandez volio ponovo zaigrati u NBA ligi u budućnosti.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

 

Trenutno se Rudy oporavlja od povrede leđa i trenira u madridskoj luksuznoj četvrti Valle de las Canas, gdje je kupio kuću. On je prvo pojačanje Kraljeva za narednu sezonu. Drugo je 27-godišnji američki krilni centar iz Bamberga, Marcus Anthony Slaughter. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.