5

Komentari (5)

ako1986
Dali su testirani svi prisutni...???? Sigurno da jesu???
Saimai1316
Kakav bolan "balon"se igra,kojim jezikom vi pricate
Laola
Posto si ocigledno zaostao u razvoju de da ti pomognemo. Kada je krenula ova prica sa koronom FIBA je organizovala "balone" gdje su stroga pravila, testiranja i strog protokol. To se zove balon. Pozdrav :)
Saimai1316
Ja mislim da si ti zaostao sa Bosanskim jezikom i knjizevnosti,znam za to dje se igra,ali ovdje to nije slucaj,igra se u dvorani,zao mi je,guglaj jarane,dvorana punim sjajem,ovdje ti i u tekstu pise dje se igra,ali onaj ko je pisao malo se furao na dalmatince i njihov "balun"ajd pozdrav
Laola
Stvarno si zaostao dvorane su prepravljenje u balone, a objasnio sam ti sta je balon gore. Dakle ljudi su napisali kako treba u balonu se igra :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.