8

Komentari (8)

Zaštita Identiteta
De ba, centri mu se sklanjaju da skupi skokove. Dobar igrač s još većim ego tripom, ništa više od toga.
muftup_skoro
recimo da je bolji i od magica i od jamesa i ostalih..najbolji igrac danas
dinass
Ti druze imas koeficijent inteligencije jednak svojim patikama i zato nikad neces biti vrhunski igrac bez obzira na statistiku koju nabijas jer je lopta stalno kod tebe.
Hexex
Jesi mu ti naso pricat ne mozes pogodit obruca a kamoli kos, covjek sinoc 14/21/24 samo mu se mozete spustit ako saigraci svi oko njega govore da je motivator i ako je činjenica da su 2 igrača sinoc imala 20+ poena (Hachimura, Beal) i 7 ostalih 10+ poena. On je timski igrac samo sto ste vi moroni zajahali Jokica, Currya i ****a a ovaj čovjek zajedno sa Bealom gura nikakav Washington bez glavnog centra i Avdije do playoffa
PeppermintSA
Samo što su Magic i Oscar Robertson za razliku od tebe osvajali prstenove.
amer_sa90
Pa da igra sa kvalitetnim saigracima bilo bi i toga. Jbg kad se ne poklopi sve
makelele
Westbrook-Harden-Durant i opet nista
dinass
Ne znam otkud ovom idiotu obraz da se poredi sa ovim ljudima.Statistika je jedno a igra totalno drugo,na You tubu se mogu naci jos uvijek utakmice barem Magica,MJ,Birda i ostalim pa savjetujem mladjim generacijama da pogledaju pa uporede sa ovom kosarkom da vide da to nije ni slicno.Nekad je pola BiH ustajala u 3 ujutru da gleda NBA sad cisto sumljam jer je smece gdje su bitne reklame i lova a kasarka na zadnjem mjestu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.