Ružne scene viđene u Mostaru: Pandža na meti ljutog domaćina

Nakon duela Zrinjski i Kakanj

Ružne scene viđene u Mostaru: Pandža na meti ljutog domaćina

S. Mlaćo

Mnogo bure donio je meč 19. kola Prvenstva BiH za muškarce u kojem su u subotu navečer snage odmjerili Zrinjski i Kakanj (85:78). 

Publika je mogla vidjeti veoma kvalitetan meč, a iako se nakon prvog poluvremena činilo da će Plemići slaviti sigurnu pobjedu, gosti se nisu predavali pa su unijeli dosta neizvjesnosti pred sami kraj meč.

Nije nedostajalo nervoze na kraju meča, pa tako na snimku umjesto sportskih pozdrava i čestitki, možemo vidjeti veoma ružne scene. Iz nepoznatih razloga pomoćni trener Zrinjskog Tihomir Mustapić pokušao se obračunati a trenerom Kakanjaca Josipom Pandžom, međutim u tome su ga spriječile njegove kolege.

Definitivno scene koje ne želimo gledati u bh. dvoranama...

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Top Komentari

gumenakita
Pandza izdajnik za Zrinjski
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi