Svečano otvoren 4. međunarodni memorijalni turnir "Sabit Hadžić"
FOTO: OKK Spars

Na Ilidži

Svečano otvoren 4. međunarodni memorijalni turnir "Sabit Hadžić"

H. Zilić

Na Ilidži je večeras svečano otvoren 4. po redu Memorijalni turnir "Sabit Hadćić" koji se igra u dvorani koja nosi ime naše košarkaške legende.

Nakon prve polufinalne utakmice memorijala, koji je organizovan u čast legendarnog Sabita Hadžića, turnir je svečano otvoren.

U prvom polufinalnom susretu košarkaški Čelika bili su uspješniji od Sutjeske iz Nikšića. Rezultat nakon 40 minuta igre je glasio 74:68.

Prisutnima u dvorani "Sabit Hadžić" na Ilidži obratio se predsjednik OKK Spars doktor Nihad Selimović koji je u nekoliko riječi podsjetio prisutne na uspomene bosanskohercegovačke košarkaške legende.

Turnir je svečano otvorio načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur koji je iskazao zahvalnost svima koji ovim turnirom žele sačuvati uspomenu na legendarnog Sabita Hadžića.

Utakmice za plasman na turniru igraju se u subotu 25. setpembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije