Sachetti: Uhvatio sam svoje igrače na mobitelima na poluvremenu

Talijanski izbornik šokiran ponašanjem svojih košarkaša

Sachetti: Uhvatio sam svoje igrače na mobitelima na poluvremenu

Izbornik talijanske košarkaške reprezentacije Romeo Sachetti bio je dosta ljut na svoje košarkaše nakon što je neke od njih uhvatio na mobitelima u poluvremenima kvalifikacijskih utakmica koje su Azzuri dobili protiv Poljske i Mađarske.

"Jako sam ljut, krajnje je vrijeme da poduzmemo nešto oko ovolike angažiranosti igrača oko korištenja društvenih mreža" - rigao je vatru Sachetti.

"Poslije pobjeda protiv Poljske i Italije neke od njih sam uhvatio na mobitelima, čak i na poluvremenima. To je nešto nedopustivo, bio sam vrlo ljut i dao sam svoje izvješće savezu. Vidjet ćemo kako će sada predsjednik našeg saveza reagirati"

"Nedavno sam pred jedan trening ušao u bus a unutra je bilo osam mojih košarkaša i svi sem Filoya koji nije nosio mobitel su imali pognute glave prema dole. Taj me prizor sablaznio. Znam da ne bih trebao pričati ovoliko, ali ovo je stvarno jače od mene" - vidno bijesan je bio Sachetti nakon incidenta s mobitelima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi