Sada i zvanično: Partizan ima novog trenera

Zamjena za Trinchierija

Sada i zvanično: Partizan ima novog trenera

Košarkaški klub Partizan dobio je novog trenera, potvrđeno je iz Humske.

Mjesto šefa stručnog štaba ostalo je upražnjeno poslije iznenađujuće odluke Andree Trinchierija da napusti beogradski klub, a sada je i zvanično poznato ko će preuzeti crno-bijele.

To će, kako se i šuškalo, biti nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Vlado Šćepanović koji je prethodno Trinchieriju bio pomoćnik u Partizan. Mladi stručnjak poznaje sve igrače, zna kako funkcionišu, tako da tu ne bi suštinski trebalo da bude nekog većeg privikavanja.

Šćepanović je kao košarkaš nastupao za Partizan u dva navrata, a ovo mu je inače drugi samostalni trenerski posao nakon što je u prošlosti kratko vodio Budućnost.

Uslijed situacije sa pandemijom koronavirusa i propisanih mjera, Šćepanović je biti predstavljen putem video priloga koji će biti emitovan na BC Partizan TV danas oko 15 sati.

U radu će Šćepanoviću pomagati Vlado Androić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi