Saigrač Džanana Muse uhapšen zbog posjedovanja marihuane
(Foto: EPA)

Faried se našao u problemima

Saigrač Džanana Muse uhapšen zbog posjedovanja marihuane

Midhat Šljivak

NBA igrači tokom ljetne pauze imaju dosta slobodnog vremena i mnogi to iskoriste kako bi uživali u "čarima" marihuane.

Poznato je da veliki broj igrača u najjačoj ligi svijeta koristi marihuanu van sezone, a takav je slučaj i sa saigračem Džanana Muse iz Brooklyn Netsa Kennethu Fariedu.

Krilni centar tima iz New Yorka uhapšen je nakon što je u njegovom automobilu nakon rutinske kontrole pronađeno 57 grama marihuane i veća količina novca.

Ipak, Faried se nije dugo zadržao u policiji. Pušten je uz kauciju od 500 dolara i vjerovatno za njega neće biti većih posljedica.

Iskusni košarkaš je ovog ljeta trejdovan u Netse iz Denver Nuggetsa gdje je dvije i po sezone igrao sa Jusufom Nurkićem. Sada će na parketu sarađivati sa Džananom Musom, a interesnantno je svakako da je Faried prijatelj i sa bh. fudbalerom Miralemom Pjanićem.

Dvojac se družio ovog ljeta kada je Pjanić sa Juventusom boravio na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti