Samir Šehić završio košarkašku karijeru

Sa 24 godine

Samir Šehić završio košarkašku karijeru

M. Šljivak

Samir Šehić (24) odlučio je da okonča košarkašku karijeru.

Šehić, koji je veoma uspješno igrao za univerzitete Tulsa i Tulane, a zatim i jako dobro u redovima švicarske Ženeve, odlučio je da sa samo 24 godine okonča karijeru.

Na ovu odluku se Samir odlučio kako bi se posvetio poslovnoj karijeri. Dobio je sjajnu ponudu za posao koju nije mogao odbiti i odlučio je da gradi život izvan košarke.

Šehić je bio i dio reprezentacije Bosne i Hercegovine koja je igrala na turniru u Kini, a zbog problema sa pasošem nije mogao nastupiti u kvalifikacijskim utakmicama. Ipak, ispunio je želju roditelja da obuče dres nacionalnog tima i sigurno da nosi dobre uspomene.

Samiru želimo sreću u novoj karijeri.

Top Komentari

user1583752673
Pa koji biznis je u pitanju?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi