Jabuka ne pada daleko od stabla: Kći bivšeg košarkaša vraća se na parket
Foto: Instagram @sarahh

Prošla je kroz težak period

Jabuka ne pada daleko od stabla: Kći bivšeg košarkaša vraća se na parket

E. Ganibegović

Sarah Dumitrescu, kći bivšeg košarkaša Tiberiua Dumitrescua, najavila je povratak na teren.

Sportašica je prošla kroz težak period i spremna je za nastupe u košarci u budućnosti. Ona će ovog mjeseca sudjelovati u akciji rumunjske ženske košarkaške reprezentacije, dok će se američko košarkaško prvenstvo nastaviti tek najesen.

"Dvadesetog maja idem u reprezentaciju koja počinje s treninzima. Svaki vikend ćemo putovati u drugu zemlju jer imamo takmičenja. Prvenstvo u Americi počinje u novembru", rekla je Sarah Dumitrescu.

"Sviđa mi se ovdje na odmoru (u Rumuniji, op. a), jer sam sa svojim prijateljima, svojom porodicom. Svaki put kad dođem u Bukurešt, to mi je kao godišnji odmor, ali više od odmora", precizirala je sportašica.

Oglasi

Sarah Dumitrescu, debitovala je prvog novembra 2019. u američkoj košarci, NCAA, posljednjoj razini prije WNBA, američke profesionalne košarkaške lige.

Sarah kaže da joj je otac puno pomogao u karijeri koju još gradi u Americi.

"Naučila sam lekciju, iako mi je bilo teško. Danas sam jaka i ponosan na svoju majku i svoju braću kao i na mog oca koji mi je puno pomogao u karijeri", kazala je Sarah.

Top Komentari

Zubandan
pocet ce sa kosarkom a zavrsit ce sa Only Fans kad vidi da je poziranje ispred kamere za 5.99 po mjesecu po pratiocu isplativije.
4 0
Goran86
Ne znam za vas ali tuco bi jaja od njene guzove
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti