Član KK Bosna Royal Jelly

Šarić: Nadamo se pozitivnom ishodu u Tuzli

Samir Mlaćo

Nakon dvije pobjede na otvaranju Lige 6 za prvaka, košarkaši Bosne Royal Jelly sutra će u goste tuzlanskoj Slobodi.

Sloboda ove sezone na svom parketu ne zna za poraz, ali u Bosni vjeruju da i tome mora doći kraj. Nadaju se upravo sutra.

"Zadovoljni smo u ove dvije prve utakmice. Sutra nas očekuje teška utakmica, idemo na gostovanje Slobodi koja je sigurno dobra i kvalitetna ekipa. Vođeni su sjajnm trenerima i sigurno će se pokušati vaditi na nama nakon poraza od Zrinjskog", kazao je član Bosne RJ Miljan Šarić.

"Nadamo se da pozitivnom ishodu, te da ćemo biti prva ekipa koja je nanijela Slobodi poraz na domaćem terenu ove sezone", dodao je Šarić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi