Član KK Bosna Royal Jelly

Šarić: Zrinjski nam je dužnik, pozivam naše navijače

Samir Mlaćo

Dvanaestu pobjedu u ovoj sezoni košarkaši Bosne Royal Jelly upisali su u subotu u Širokom Brijegu protiv Širokog (81:75).

Studenti su pred sami kraj bili spretniji i sretniji, te tako pokazali zbog čega su trenutni lider prvenstva. 

Na današnjem treningu Bosne vladala je sjajna atmosfera, a trener Dušan Gvozdić ne želi da euforiji dadne ni najmanje mjesto, te se vrijedno radi i priprema za subotnji duel sa Zrinjskim. Mladi Miljan Šarić (19) vjeruje u nastavak dobrih igara svog tima. 

"Teško gostovanje smo imali, odigrali dobru utakmicu, a presudilo je naše iskustvo. Oni su jedna od najmlađih ekipa u ligi i naše iskustvo je donijelo pobjedu", kazao je Šarić. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U prvom dijelu sezone Zrinjski je savladao Studente u svojoj dvorani, pa će ovo izabranicima Dušana Gvozdića biti prilika za revanš.

"Zrinjski je jedna od najačih ekipa u ligi, a to pokazuje i tabela. U prvom dijelu sezone doživjeli smo poraz od Zrinjskog, te su nam dužnici. Pozivam navijače da nas u subotu podrže od 17 sati", istakao je za SportSport.ba član KK Bosna Royal Jelly Miljan Šarić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi