Sead Šehović ostaje u Mornaru

Produžena saradnja

Sead Šehović ostaje u Mornaru

A. Čaušević

Sead Šehović će i naredne dvije godine igrati za Mornar iz Bara. 

Šehoviću je ugovor isticao na kraju sezonu, ali zadovoljni njegovim igrama u Mornaru su odlučili da produže saradnju s ovim iskusnim košarkašem.

Crnogorac je tako sa Mornarom koji je proteklih dana realizovao još nekoliko važnih potpisa produžio ugovor do 2022. godine.

Šehović je do prekida ABA lige u prosjeku zabijao 4.4 poena uz 3.2 skoka za 16 minuta na parketu. U Mornar je stigao prošlog ljeta nakon četiri godine provedene u Budućnosti.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mornar je prije nekoliko dana pojačao bh. reprezentativac Aleksandar Lazić, a ugovore su produžili Jacom Pullen i derek Needham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi