Šehovac zakazao početak priprema

Prozivka zakazana za početak septembra

Šehovac zakazao početak priprema

D. Rakanović

Košarkaši Građanskog iz Bijeljine krenuće sa pripremama za predstojeću sezonu početkom idućeg mjeseca. 

Trener Bijeljinaca Goran Šehovac zakazao je prozivku za ponedjeljak, 4. septembar. 

Građanski je prošle sezone izborio opstanak u društvu najboljih, a na prozivci bi se trebali pojaviti skoro svi igrači iz prethodne sezone. Ono što je do sada poznato je da je klub napustio iskusni bek Danilo Negovanović koji karijeru nastavlja u ekipi Kaknja, koju sa klupe vodi perspektivni bh. stručnjak Josip Pandža.

"O dolascima ne bih još pričao, pošto nismo još ni sa kim definitivno potpisali ugovor dok ne prođu tehničke provjere i ljekarske preglede. Što se tiče odlazaka još uvijek niti jedan igrač se nije zvanično obratio klubu da bi volio promijeniti sredinu. Svi su pozvani na prozivku", rekao je za SportSport.ba službeni predstavnik Građanskog Mišo Bokarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti