Šenčur bolji od Sparsa

Poraz sarajevskog tima

Šenčur bolji od Sparsa

Midhat Šljivak

Košarkaši Sparsa poraženi su u pripremom susretu od slovenačkog prvoligaša Šenčura rezultatom 73:80.

Slovenski tim je bolje ušao u meč i nakon deset minuta igre stekao je devet poena prednosti (14:23), a prednost su imali i na poluvremenu, pa se na odmor otišlo vodstvo Šenčura od 37:45.

Gosti su u nastavku meča održavalii prednost. Iako su Sparsi često prijetili i ugrožavali prednost protivnika na kraju nisu mogli da dođu do preokreta u ovom duelu.

Šenčur je upisao pobjedu i nanio je Sparsima treći poraz, a ranije su poraženi od Slobode i Gaziantepa.

Top Komentari

ibrahim51
Ovo je pokazatelj da u Sarajvu umire kosarka. Dosta ce Miljackom proteci vode da se pojavi Mirzina generacija.A zasto su tako izgarali? Para ni blizu nisu imali kao ovi danas .Ali su imali znanje, volju, ljubav, ponos.Volio se klub gdje su igrali i drzava u kojoj su igrsli.Danas ni drzavi nije stalo do sporta.Za sve imaju para, a nemaju tamo gdje je najpotrebnije u ovoj drzavi.Mogu za izbore odvojiti i 8 miliona a tamo gdje god treba nema.Borci,i ostali sve su to socijalni slucajevi u drzavi. A stanje i poslije izbora bit ce jos i gore. A tolike se pare dale.
5 0
DamirT
Sparsi su izgubili i od Slobode ;)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi