Marković sa Gaziantepom bolji od Sparsa

Poraz bh. tima

Marković sa Gaziantepom bolji od Sparsa

M. Šljivak

Drugi pripremni meč sarajevski Sparsi jučer su odigrali u dvorani na Grbavici, a protivnik im je bio turski Gaziantep kojeg sa klupe predvodi legenda bh. košarke Nenad Marković.

Iako je rezultat u pripremnim mečevima u drugom planu, turski prvoligaš je u ovom duelu slavio uvjerljivu pobjedu rezultatom 88:55.

Većim dijelom prvog poluvremena igrala se izjednačena košarka. Tek u finišu prvog poluvremena Gaziantep pravi razliku od devet poena (43:34), da bi u nastavku turski tim bio mnogo bolji.

Posebno se to odnosi na posljednju dionici u kojoj su Sparsi ubacili samo pet poena (5:21) i na kraju je tim Nenada Markovića upisao uvjerljiv trijumf u ovom meču.

Top Komentari

ibrahim51
Timska kosarka u BiH je nula tako isto je i sa svim sportovjma nasih timova.Ako se hoce nesto vise , onda sd velike pare daju za dobro isluzene igrace koje nece niko moze u KK Bosna.I evo dokle dode ovaj najomiljeniji BiH klub.U nas se u klubovima svih sportova radi kratkorocno .Nema pravih rasadnika sporta.Tek tada bi svi bili zadovoljni.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti