Sergio Llull nikada nije skroz  odbacio opciju igranja u NBA ligi
Španski reprezentativac mogao bi uskoro zaigrati u NBA ligi

Menadžer španskog reprezentativca tvrdi...

Sergio Llull nikada nije skroz odbacio opciju igranja u NBA ligi

E. Dindić

Godinama mnogi NBA klubovi željeli su vidjeti košarkaša Reala iz Madrida Sergia Llulla u svojim redovima, ali on je to uporno odbijao. Međutim, menadžer pomenutog košarkaša dao je zanimljivu izjavu za tamošnje medije.

Sergio Llull ima ugovor sa Realom iz Madrida do ljeta 2021 godine, u Houston Rocketsima nisu odustali da ovog sjajnog košarkaša dovedu u NBA ligi.

"Od kako je draftovan, Rocketsi svako ljeto pokušavaju da ga nagovore da dođe u NBA ligu. Daryl Morey i Gersson Rosas vjeruju u njega i žele ga u NBA ligi.", rekao je menadžer Sergio Llulla .

Svako ljeto ovaj sjajni košarkaš odbije ponudu Rocketsa, to ne znači da ga možda nećemo vidjeti u NBA ligi u doglednoj budućnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti