Harden vodio Houston do treće pobede zaredom, očajni Lakersi upisali novi poraz
James Harden je i pored nešto lošijeg postotka šuta iz igre ubacio 31 poen

Rocketsi ponovo ušli u seriju pobjeda

Harden vodio Houston do treće pobede zaredom, očajni Lakersi upisali novi poraz

S. Pašalić

Houston Rocketsi su prošle noći u gostima savladali Atlantu Hawkse sa 121:105.

Gosti su nešto bolje otvorili utakmicu, ali je prva četvrtina ipak završena rezultatom 25:25. Houston je u drugoj četvrtini ponovo igrao bolje i imao u jednom trenutku 11 poena razlike, ali se na poluvrijeme otišlo sa 53:47.

U nastavku je Houston zaigrao još bolje i konstantno držao prednost, tako da je na kraju završilo 121:105 za Rocketse.

James Harden je ponovo predvodio Houston sa 31 poenom, dok je kod Atlante Trae Young bi najefikasniji sa 21 poenom.

Golden State Warriorsi su na krilima Stepha Curryja koji je postigao 36 poena i Klaya Thompsona koji je dodao 28 poena savladali u gostima Minnesotu Timberwolvese sa 117:107.

Los Angeles Lakersi su bez LeBrona Jamesa poraženi na gostovanju kod Milwaukee Bucksa 115:101, a pobjede su sinoć ostvarili i Philadelphia protiv Charlottea 118:114, Brooklyn protiv Sacramenta 123:121 i Los Angeles Clippersi protiv Indana Pacersa 115:109.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi