Shaq ne razmišlja o povlačenju
Imam još dosta toga da pružim: Shaquille O'Neal

Nakon što je stigao u Cavse

Shaq ne razmišlja o povlačenju

Sjajni Shaquille O'Neal, jedan od najboljih centara svih vremena u NBA ligi, najavio je kako namjerava igrati košarku do 40. godine.

Nakon što je postao novi član Cleveland Cavaliersa, što mu je peti klub u karijeri, Shaq je izjavio kako će još dugo biti na NBA parketima.

“Još uvijek nisam dostigao brojke koje me mogu zadovoljiti. Imamo još dosta toga da pružim i u Cavsima je moj novi početak“, naglasio je O'Neal.

Cavaliersi su u zamjenu za Shaqa u Phoenix poslali Wallacea i Pavlovića, a novi centar će zadužiti dres sa brojem 33.

Cleveland se nada da će uz letećeg Jamesa i sjajnog razigravača Williamsa dobiti jačinu u reketu koja mu može garantovati šampionski prsten naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.