Shaqov oproštaj od brata: Loše sam, brate volim te...

Šok za O'Neala

Shaqov oproštaj od brata: Loše sam, brate volim te...

M. Šljivak

Shaquille O'Neal oprostio se od Kobea Bryanta.

Legendarni duo je početkom ovog stoljeća dominirao u Lakersima, ali prijateljstvo je prekinula stravična nesreća u kojoj je život izgubio Kobe.

"Ne postoje riječi kojima mogu opisati bol kroz koju prolazum u ovom tragičnom i tužnom trenutku zbog gubitka moje nećakinje Gigi i moga brata. Izgubio sam prijatelja, brata, partnera u osvajanju titule, ortaka. Volim te brate i nedostajat ćeš mi. Saučešće porodici Bryant i porodicama ostalih putnika. Loše mi je"; napisao je Shaq na Twitteru.

Top Komentari

Vitez
Kosarku nisam ni gledao vise odkad je on otisao,ovo sad samo neke trice, a njega nisu uzalud zvali mamba.....RIP LEGENDO
1 0
Reddevilsh
Počivaju u miru doktore košarke. Po meni nikad nije bio niko bolji od tebe i neće ni biti jedan je Kobe Bryant
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije