Nestvarni Shaq se odrekao velikog ugovora zbog žene ispred dvorane
Foto - Screenshot

Nevjerovatna priča

Nestvarni Shaq se odrekao velikog ugovora zbog žene ispred dvorane

Midhat Šljivak

NBA legenda Shaquille O'Neal (49) otkrio je u jednom podcastu kako je raskinuo ugovor od 40 miliona dolara sa Reebokom i to zbog žene koja je stajala ispred dvorane.

Nakon razgovora sa Reebokom Shaq je dogovorio petogodišnji ugovor vrijedan 40 miliona dolara, a nakon što je jednom izašao iz dvorane desio se susret sa ženom koja mu je promijenila mišljenje.

"Imao sam dogovor sa Reebokom, 40 miliona dolara za pet godina. Izlazio sam iz dvorane i ta žena me je dobacivala kako sam šupak i vikala je: 'Vi kučkini sinovi naplaćujete ovoj djeci ogroman novac za patike'", priča Shaq i nastavlja:

"Imao sam oko 2000 dolara u džepu. Prišao sam i rekao joj: Gospođo, ja ne postavljam cijene. Evo ti. Zgrabila je novac iz ruke i rekla je: Što vi kučkini sinovi ne napravite patike koje svi mogu kupiti?".

"Razmišljao sam o tome. Bila je potpuno u pravu. Nazvao sam Reebok i raskinuo ugovor te sam osnovao vlastiti brend. Rekao sam im da zadrže novac i da ovo nije u redu", otkrio je legendarni Shaq.

O'Neal je poznat kao čovjek koji voli pomoći drugima. Često je plaćao račune drugih ljudi ako se nađe u blizini, a znao je dobro da počasti i osoblje restorana u kojima je večerao.

Shaq u svom vlasništvu ima nekoliko kompanija, a njegovo bogatstvo se procjenjuje na 400 miliona dolara.

Top Komentari

ghast0
Ma ***** prosila pa kao protest
2 1
K79
King !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti