Sigurne pobjede Reala i Barcelone

ACB liga

Sigurne pobjede Reala i Barcelone

Edmir Škorić

Košarkaši Real Madrida i Barcelone s lakoćom su stigli do novih pobjeda.

Barcelona je u Murciji slavila sa 76:64, što joj je 19. pobjeda u sezoni i zauzima treće mjesto na tabeli.

Najbolji kod Katalonaca je sa 13 poena bio Maciej Lampe, 11 je ubacio Brad Olesson, a 10 Alex Abrines. Nemanja Radović je za Murciju ubacio 16 poena.

Slavio je i Real Madrid, koji je u Zaragozi bio bolji od istoimenog domaćina rezultatom 80:74. Kraljevi imaju 22 pobjede, pobjedu manje od vodeće Unicaje. 

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Jaycee Carroll je predvodio Real sa 14 poena, dok je Sergio Rodriguez ubacio 12, a Sergio Llull 11 poena.stevan Jelovac je ubacio 21 poen u timu Zaragoze.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.