Silovito zakucavanje Ibake preko Antetokounmpoa
Foto: Screenshot

Mladi Grk nije imao šanse

Silovito zakucavanje Ibake preko Antetokounmpoa

U Torontu Raptorsi vode na poluvremenu protiv ekipe Milwaukee Bucksa rezultatom 57:48, u petoj utakmici play-off serije u kojoj je trenutno 2:2 u pobjedama.

Ekipa Raptorsa odlično igra u prvom poluvremenu ove veoma bitne utakmice, a već na samom početku igrač Toronta Serge Ibaka je odlučio Bucksima dati do znanja da ih očekuje teška utakmica.

On je, naime, nakon finte šuta krenuo prema košu i silovito zakucao preko prve zvijezde Milwaukeeja, Giannisa Antetokounmpoa.

Ibaka za sada igra odličnu utakmicu te je već skupio 11 poena, 5 skokova, po dvije asistencije i blokade, te jednu ukradenu loptu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi