Široki bolji od Cibone

Otvaranje dvorane u Žepču

Široki bolji od Cibone

Večeras je u Žepču upriličeno otvaranje nove sportske dvorane Don Bosco, a svečanost otvaranja uveličali su HKK Široki WWin i KK Cibona koji su odigrali prijateljski susret u prepunoj dvorani.

Cibona je bolje otvorila susret i vodila je na poluvremenu 38:32. Međutim, Široki se u nastavku diže. Dobrom i agresivnom obranom zaustavlja Cibonu na samo 10 koševa u trećoj dionici u kojoj Široki slavi 21:10.

Do kraja susreta Široki je držao prednost i na kraju slavio rezultatom 73:67.

U momčadi Široki je najraspoloženiji bio Šakić koji je ubacio 18 koševa,Naletilić i Šutalo su ubacili po 10, Barać i Morović po 9, a Ramljak 8.

Memorijalni turnir na Pecari

U petak 21. i subotu 22. rujna na Pecari će se odigrati Memorijalni košarkaški turnir Široki 2012. na kojem će pored Širokog nastupiti Zagreb, Jolly i Split.

Turnir će otvoriti Zagreb i Split u petak u 18:00 sati dok je druga utakmica na rasporedu u 20:00 sati između Širokog i Jollya.

Utakmica za treće mjesto je na rasporedu u 18:00 sati, a finale u 20:00 sati u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.