Široki poražen  od Cibone

NLB Liga

Široki poražen od Cibone

Široki Eronet sinoć je s visokih 20 razlike poražen od zagrebačke Cibone. Širokobriježani su u Zagreb putovali rasterećeno i bez ikakvih imperative kako je rekao njihov trener Vlašić, ali ipak nisu uspjeli iznenaditi Cibonu. Veoma lošu šutersku noć za tri poena imao je Široki, svega 21%.

Cibona je bila puno bolja od Širokog, agresivnija i brža. Široki je tek u prvoj četvrtini držao priključak, a do poluvremena Cibona se već polako odmiče i ide na osjetniju razliku rezultatom 44:32. Rezultat se kretao oko desetak razlike sve do pred kraj treće,a onda Cibona serijom dolazi do velike prednosti od 18 koševa i u zadnju četvrtinu se ulazi rezultatom 58:40

Do kraja Cibona samo održava prednost i te se utakmica završava rezultatom 85:65.

Najbolji u ekipi domaćina bio je  Antonio Graves koji je za 23 minute provedene na parketu postigao 19 koševa, a Zubčić je postigao 13.

Kod Širokog  najbolji je bio Hrvoje Puljko koji je postigao 18 koševa, najbliži njemu bio je Šime Špralja sa 10 koševa.

Sljedeće kolo Široki na Pecari dočekuje Helios Domžale, utakmica se igra u utorak u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.