Široki siguran protiv Vogošće
Mlada momčad Širokog uspješno je otvorila natjecanje u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine. Foto: HKK Široki

Širokobriježani sigurni na startu prvenstva

Široki siguran protiv Vogošće

Momčad HKK Širokog uspješno je otvorila novu natjecateljsku sezonu u Premijer košarkaškoj ligi Bosne i Hercegovine. Večeras su na Pecari bez problema sjajnom obranom savladali sastav Vogošće rezultatom 70:54.

Mladi Širokobriježani nisu spuštali nogu s papučice gasa igrajući sjajnu obranu tijekom cijelog susreta, pa su Vogošćani utakmicu završili sa skromna 54 poena. Jedino opuštanje Široki je zabilježio u drugoj četvrtini u kojoj su gosti postigli 23 poena, skoro pa polovicu od ukupnog broja.

Goran Filipović s 20 poena, te Mateo Drežnjak sa 16 bili su najefikasniji u sastavu domaćina, a kapetan Ivan Karačić postigao je 12 poena. Vladimir Vranić sa 16 i Dragan Bjeletić sa 13 bili su najefikasniji kod Vogošće.

Široki: Lončar, Filipović 20, Zubac 7, Karačić 12, M.Drežnjak 16, Ćutuk, Soldo, Planinić, Čolak 5, D.Drežnjak 4, Batinić, Damjanović 6

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Vogošća: Cartharn 4, Dedović 4, Mičić 4, Bjeletić 13, Vuleta 2, Coloman, Vranić 16, Tihić, Sijerčić, Hukić 7, King 4

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi