Široki u finalu bolji od Cibone

Memorijalni košarkaški turnir

Široki u finalu bolji od Cibone

Momčad Široki TT Kabela osvojila je tradicionalni Memorijalni košarkaški turnir koji se igrao na Pecari jučer i danas.

Izabranici Ivana Velića bili su bolji od Cibone rezultatom 80:71. U susretu za treće mjesto ekipa Cedevite je svladala Jolly rezultatom 92:68.

Širokobriježani su večeras ponovno odigrali jako dobro. Agresivnom obranom, sa željom i trudom odigrali su na visokom nivou i vodili su cijelu utakmicu i na kraju sasvim zasluženo slavili.

Na poluvremenu su igrači Širokog stekli prednost od +14 koševa (42:28) i tu prednost čuvali do kraja susreta. Cibona je pokušala  stići zaostatak, došla na -6 ali dalje od toga nije išlo.

Najraspoloženiji u ekipi Širokog bio je Šakić sa 18 koševa, Planinić je dodao 17 i 9 skokova, a Vladović 14 uz 8 asistencija.

Kod Cibone je Bardour sa 15 koševa bio najbolji, 13 je dodao Lalić, a 12 Zubčić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Jakov Vladović iz Širokog, a najbolji strijelac je Ivo Josipović iz Jollyja koji je u dvije utakmice imao 38 koševa.



HKK Široki TT Kabeli – KK Cibona 80:71
(16:11, 26:17, 17:21, 21:22)

Dvorana: GSD Pecara; Gledatelja: 1000; Suci: Miličević, Rutešić, Lepetić.

ŠIROKI: Butorac 5, Planinić 17, Pilepić 6, Naletilić 3, Bilinovac, Ramljak 10, Peršić 3, Topalović, Novak, Šakić 18, Barać 4, Vladović 14. Trener: Ivan Velić.
CIBONA: Chase 11, Zubčić 12, Bardour 15, Krstanović, Marčinković 2, Blajić, Krapić, Lalić 13, Rozić 2, Harper 9, Žižić, Kovačević 7. Trener: Teo Čizmić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.