Sito Alonso bivši, Rimac preuzima Cedevitu
Španjolac Sito Alonso nije proveo mnogo vremena na užarenoj klupi zagrebačke Cedevite

Velike promjene se nastavljaju u prvaku Hrvatske

Sito Alonso bivši, Rimac preuzima Cedevitu

Jučerašnjim porazom od Lokomotiv Kubana izvjesno je  da se završila era španjolskog stručnjaka na klupi hrvatskog prvaka Cedevite. U utakmici punoj preokreta u kojoj su Zagrepčani deficit od dvadesetak koševa pretvorili u vodstvo od 9 razlike, no na kraju nisu uspjeli slaviti protiv moćnih Rusa.

Momčad bi iz ruku Alonsa trebao preuzeti Slaven Rimac koji je vodio nominalno drugu momčad Cedevite koja igra samo hrvatsko prvenstvo. Cedevitu osim ovih očekuju i velike igračke promjene, rubrika "odlasci i dolasci" ponovno će postati jako prometna.

Projekt "druge momčadi" bi također trebao biti ugašen a Cedevita će ostati jedna ekipa koja će igrati ABA ligu, Eurocup i domaći šampionat ali sa jako dugačkim rosterom. Na izlaznim vratima su Josh Maggete i Elgin Cook, a ovih dana se iz Irana očekuje dolazak Jacoba Pullena koji je prije tri godine igrao zaista sjajno za Cedevitu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije