Sjajni Dončić nije mogao sam; Klasik pripao Lakersima

Tri meča na NBA parketima

Sjajni Dončić nije mogao sam; Klasik pripao Lakersima

Admin Čaušević

U noći sa utorka na srijedu na NBA parketima su odigrana tri susreta.

Los Angeles Lakersi su u klasiku NBA lige pobijedili Boston Celticse rezultatom 117:102.

Prvo poluvrijeme u Staples centru proteklo je u izjednačenoj igri, u trećem periodu Lakersi dolaze do dvocifrene prednosti i povrtaka za Celticse nije bilo.

James je sa 30 poena predvodio pobjednički tim, dok se kod gostiju istakao Tatum koji je sa 34 poena bio i najefikasniji pojedinac na meču.

Sjajni Luka Dončić nije mogao sam protiv zvijezda Brooklyn Netsa te su Dallas Mavericksi izgubili od Brooklyn Netsa i pored odličnog izdanja Slovenca.

Dončić je meč završio sa 28 poena, šest skokova i devet asistencija, dok su Netse predvodili Durant sa 24 odnosno 23 poena. Konačan rezultat glasio je 99:102.

Mnogo lakše od očekivnaog New York Knicksi su slavili u gostima kod San Antonio Spursa. Završeno je 109:121, a fantastičan susret za goste sa 32 poena odigrao je Barrett.

Top Komentari

Toniche
Durant sa 24 odnosno sa 23 poena.. Specijalci provjerite tekst prije nego objavite..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi