Sjajni Musa ponovo briljirao u NBA G ligi
Musa je u prvom meču za ekipu iz Razvojne lige ubacio 23, a sinoć 19 poena, pa je pokazao da je ipak zaslužio novi poziv u prvu ekipu Netsa.

Pokazao da mu tu nije mjesto

Sjajni Musa ponovo briljirao u NBA G ligi

Bh. košarkasški reprezentativac Džanan Musa ponovo je odigrao sjajnu partiju za Long Island Netse u NBA G ligi. 

Njega ekipa je teškom mukom savladala Capital City Go-Go sa 128:127, a Musa je bio na zavidnom nivou.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Theo Pinson sa 29 poena, dok je Alan Williams dodao 26. Džanan Musa je na parketu proveo 33 minute i za to vrijeme je upisao 19 poena, sedam skokova i četiri asistencije. Musa je iz igre šutirao 4 od 10, a sa linije za slobodna bacanja 10 od 12.

Inače, ovo je za Netse bila druga pobhjeda ove sezone iz isto toliko mečeva dok je za ekipu Capital Cityja ovo bio drugi poraz.

Top Komentari

AMKO
Jeste pametni pa sta ce it momci u g ligi sto su vise koseva ubacili od njega a pisete da je on bijo sjajan zaomi je äl nema od njega nista
12 32
AMKO
A luka Doncic
18 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi