Skandal na Azijskim igrama: Japanci poslali košarkaše kući zbog prostitutki

Osramotili zemlju

Skandal na Azijskim igrama: Japanci poslali košarkaše kući zbog prostitutki

E. Čaušević

U Jakarti u Indoneziji se trenutno održavaju Azijske igre, a veliki skandal napravili su košarkaši reprezentacije Japana.

Naime, selektor ove selekcije odlučio je poslati čak četvoricu košarkaša kući nakon što su napravili veliki skandal. Oni su bili na večeri u Jakarti u timskim uniformama, a potom su odlučili malo da se zabave, te su na kraju doveli prostitutke u hotel.

Šef japanske delegacije Yasuhiro Yamashita izjavio je da je ovo velika sramota za japanski narod, te da se oni duboko izvinjavaju zbog skandala koji su izazvali košarkaši ove zemlje. Oni su brzo dobili svoju lekciju, te su odstranjeni iz reprezentacije.

"Ovo je sramota za nas. Duboko se izvinjavamo i namjeravamo biti dosta strožiji prema našim sportistima. Četvorica košarkaša su lokalnog čovjeka pitali za lokal gdje mogu upoznati djevojke, a nakon toga su došli u hotel s prostitkama", izjavio je Yamashita.

Top Komentari

Smail
oni osramotili zemlju što su imali seks sa prostitutkama a pojedini naši sportaši ih žene...
31 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi