Škola košarke Spars počinje sa radom, u toku upis novih članova

Započeo novi ciklus

Škola košarke Spars počinje sa radom, u toku upis novih članova

Samir Mlaćo

Sa novom školskom godinom započeo je i novi "ciklus" upisivanja najmlađih košarkaša u "SPARS ŠKOLU KOŠARKE".

"Upis novih članova u školu košarke Spars je u toku. Trenutno se vrši promocija u Osnovnim školoma u Kantonu Sarajevo, te i ovim putem pozivamo sve zainteresovane da postanu član najmasovnijeg, najboljeg i najuspješnijeg košarkaškog kolektiva u BiH. Prvaci u kategoriji minibasket, zatim u pionirskoj kategoriji prvaci Kantona Sarajevo, prvaci Kantona Sarajevo i prvaci BiH u kadetskoj i juniorskoj kategoriji i naš seniorski tim učesnik je "Lige 12" i "Lige 6" za prvaka BiH, a od ove sezone učesnik je i DRUGE ABA LIGE naše su najbolje preporuke. Ako i ti želiš zabavu i igru upoznati ovaj timski sport i družiti se sa vršnjacima, POSTANI ČLAN", istakli su iz OKK Spars.

"Svi članovi naše škole košarke biće obaviješteni od strane trenera kada je prvo okupljanje i prvi trening. I ove sezone za sve naše članove očekuju se brojni pokloni tokom godine kao i takmičenje u internoj ligi (SIL), putovanja, druženja sa drugim klubovima, druženje sa prvotimcima OKK Spars Zirat Bank..",dodali su iz ovog kluba.

Sve novosti, raspored termina i ostale aktuelnosti svi zainteresirani mogu pronaći na stranici kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi