Skromna partija Džanana Muse u pobjedi Long Island Netsa

Slavili protiv Austin Spursa

Skromna partija Džanana Muse u pobjedi Long Island Netsa

Endin Čaušević

Košarkaši Long Island Netsa pobijedili su sinić Austin Spurse sa 131:116, a za Netse je igrao i Džanan Musa.

Mladi bh. košarkaš nakon više od mjesec dana pauze zbog povrede konačno se vratio na parket, te zaigrao za Netse. Musa je prije nekoliko dana bio odličan sa 20 poena, no sinoć nije bio na svom nivou.

Netsi su odličnom igrom uspjeli da dođu do pobjede do Spursa, te su na kraju postigli čak 131 poen, dok se protivnički tim zaustavio na 116 poena. Musa je na parketu proveo 17 minuta, te je upisao sedam poena i četiri skoka uz jako skroman šut (3-9).

U timu Netsa briljirao je Jordan McLaughlin koji je imao 34 poena, dok je je jedan poen manje dodao Theo Pinson. Što se tiče ekipe Austina najbolji je bio Travis Trice II koji je meč završio s 25 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti