Skromna partija Nurkića u porazu Denvera

Postigao dva poena

Skromna partija Nurkića u porazu Denvera

Košarkaši Denvera su u noći sa srijede na četvrtak upisali novi poraz na gostovanju u Bostonu.

Domaći tim Celticsa je slavio sa 111:103 i tako nanio Nuggetsima 29. poraz u sezoni.

Od starta utakmice vidjelo se da je Boston kvalitetniji tim u ovom trenutku, a prednost domaćina je već na poluvremenu bila dvocifrena (55:45). Do kraja utakmice, Celticsi su rutinski priveli posao kraju i stigli do svoje četvrte uzastopne pobjede.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Bostonov Bradley sa 27 poena, dok Denveru nisu pomogli ni sjajni Barton i Gallinari sa po 23 poena.

Naš Jusuf Nurkić iza sebe ima skromnu partiju. Na terenu je proveo 12 minuta, a meč je završio sa samo dva postignuta poena (1/5 iz igre), čemu je dodao pet skokova i jednu blokadu.

NBA:

Boston - Denver 111:103

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti