Slavija se „vadi“ protiv „Igosa“?
Igokea veliki favorit u Istočnom Sarajevu

Liga 13 BiH, 18. kolo

Slavija se „vadi“ protiv „Igosa“?

Osamnaesto kolo Lige 13 BiH za košarkaše proteći će bez derbija što ne znači da mečevi neće biti zanimljivi i interesantni.
„Ranjena“ Slavija ugostiće Igokeu Partizan u Istočnom Sarajevu i nema sumnje da će igrači i novi trener Ljubiša Knežević učiniti sve kako bi popravili utisak iz dosadašnjeg dijela sezone u kojem Slavija nije ostvarila očekivane rezultate i daleko je od Lige 8.
S druge strane, „Igosi“ ne misle predati lidersku poziciju, a kvalitet mladića iz Aleksandrovca daje im prednost u ovom duelu.

Zrinjski HTM je favoriti u meču sa SL IAT Leotarom koji je u Mostaru uvijek pružao dobre partije. Problema da upišu nove bodove ne bi trebalo da imaju ni igrači Sloboda Dite u meču sa Grudama, kao ni Borac Nektar koji će dočekati Vitez Economic.
Malo više neizvjesnosti mogao bi ponuditi ogled na „Pecari“ između Široki Eroneta i Mladosti, sastava iz Mrkonjić Grada koji je u prvom dijelu sezone nadigrao Širokobriježane.

Parovi
Zrinjski HTM - SL IAT Leotar (18 sati), Slavija - Igokea Partizan (18.30), Široki Eronet - Mladost (19), Sloboda Dita - Grude (19), Borac Nektar - Vitez Economic (20). Slobodni su Hercegovac i Posušje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti