Slukas o Bogdanoviću: Veliki je ratnik

Vjerovatno odlazi

Slukas o Bogdanoviću: Veliki je ratnik

E. Ganibegović

Košarkaš Fenerbahcea Kostas Slukas putem svog bloga rekao je da  će njegov saigrač Bogdan Bogdanović sigurno karijeru nastaviti u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

"Svi pitaju za Bogdana. Možda su ovo poslednji dani kada smo saigrači. Za ove dvije godine imali smo sjajnu saradnju. Dobar mi je prijatelj i dobra je osoba. Veliki je radnik i nadam se da će sve proći dobro. Mogu reći da je 99 procenata sigurno da će otići u NBA i on to zaslužuje", napisao je Slukas. 

Po svemu sudeći reprezentativac Srbije koji ima fenomenalnu sezonu iza sebe, gdje je sa ekipom Fenerbahcea osvojio Euroligu, završit će kako stvari stoje u NBA ligi. 

Ekipa koja ga najviše želi jeste Sacramento Kingsi. Prenosi se da će Bogdan potpisati ugovor na 3 godine vrijedan 27 miliona dolara. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi