14

Komentari (14)

mugdym
Kakve ti veze imaš sa Bosnom i bosanskom hranom srbendo usrana! Skonto' da ga neće u srbiji pa ode u BiH ha? Dabogda nikada ne zaigrao za BiH papak jedan!
gumenakita
Smailagicu papak jedan.
teddy sheringham
Isto da ja donesem burritos na posao. Toliko ima i on veze sa bosanskom hranom.
Benjamingst
Burritos je Amercka hrana, 90% Amera jede Burritos heheheh.... sta bi tekli Mexani?
Benjamingst
To je Bosanska hrana 100%
zvjezdan10
Ne znam je li jadnije što ćevape i burek nazva srpskom hranom ili ovo što reče da se ćevapi jedu kao sendvič, skranvljenje ćevapa. Aj bar nije rekao burek s mesom.
Dino_
Jadnije od toga je što svaki dan o njemu pišu
Benjamingst
Dino, Jo's su pisali da je nas, mozda zaigra za BiH itd. Pusu o njemu kao da je Bosanac i Hercegovac. Momak je Srbin I bili njega kita za BiH.
mugdym
srbenda,samo što dalje od BiH
niko nikovic
Što dajete uopšte prostor ovim ljudima, covjek nema veze sa našom zemljom
adis_D11
Ma treba ovog lika u našu reprezentaciju valjda ima neke korijene odavde,a hrana se zna čija je.
DamirT
Cuj srpska hrana hahhaahh.Srbadija stalno prisvaja tudje kao da je njihovo.Kad nemaju nikakvu normalnu hranu pa samo zderu krmad i cvarke.
Romanus
Nemoj tako, osmanlije su I njima ostavljale amanete?
Zoilomas
Hahahah Čevap i Burek Srpska hrana !! Hahahahahahahaha jao kretena isuse. Slobodno obucite i dimije i nazovite ih srpskim hahaha ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.