Snoop Dogg isprozivao Luku Dončića: "To je je*ena laž, možda je u Evropi najbolji"

Poznati reper se oglasio na Instagramu

Snoop Dogg isprozivao Luku Dončića: "To je je*ena laž, možda je u Evropi najbolji"

E. Čaušević

LA Lakersi su prije nekoliko dana savladali Dallas Maverickse sa 129:114, a odličan meč odigrao je LeBron James.

Lakersi su uspjeli da dođu do pobjede lakše od očekivanog jer su imali tokom meč i prednost preko 20 poena. Iako je Dallas igrao pred svojim navijačima nije uspio da zaustavi Lakerse.

Goste je do pobjede vodio James koji je meč završio sa 35 poena, 16 skokova i sedam asistencija. U domaćem timu nešto skromniji meč odigrao je Dončić sa 25 poena, deset skokova i sedam asistencija.

Nakon ovog meča mladi Slovenac se našao na udaru poznatog repera Snoopa Dogga koji je poručio da Dončić nije ni blizu najbolji 20-godišnjak koji je igrao u NBA ligu, te da ne može u istu rečenicu sa Jamesom.

"Kažu da je Luka Dončić najbolji 20-godišnjak koji je igrao u ligi. To je je*ena laž. On je dobar, ali nije najbolji 20-godišnjak koji je igrao u je*enoj NBA ligi. Nemojte pokazvati takvo nepoštovanje prema Maloneu, Bryantu, Jamesu, Garnetu koji su s 20 godina bili strašni u ligi koja je bila tada mnogo jača. Ova liga je sada 'mekana' i opet ne može ništa, trenutno ih razvaljujemo u Dallasu. Čuj on je najbolji 20-godišnjak svih vremena, možda u Evropi, ali ne u NBA ligi. Dobar je, ali nije najbolji kojeg sam vidio, a dugo pratim košarku", poručio je Snoop Dogg.

View this post on Instagram

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Tako je Snupi,nafurali janeza ko da je MJ23 !
4 2
Adnanos
Ma boli me uvo i kifla
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi