Spanoulis prinuđen da završi karijeru?

Odlazak legende

Spanoulis prinuđen da završi karijeru?

Admin Čaušević

Postoji mogućnost da utakmica protiv Žalgirisa bude posljednja u karijeri legendarnog Vassilisa Spanoulisa. 

Spanoulis se povrijedio u meču protiv Žalgirisa, tačnije doživio je rupturu tetive na desnoj nozi zbog čega će morati na operaciju što znači da je za njegva ova sezona završena

Ovaj 37-godišnjak je u aprilu prošle godine zadobio istu povredu kada je također morao obaviti operativni zahvat zbog čega je pauzirao nekoliko mjeseci.

Legendarnom Grku koji je nedavno postao najbolji strijelac u historiji Eurolige ugovor s Olympiakosom ističe na kraju sezone zbog čega pojedini mediji špekulišu da bi mogao završiti karijeru.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Spanoulis je karijeru počeo davne 1999. godine u Larissi, igrao je u dva navrata za Panathinaikos, sezonu 2006/2007 je proveo u NBA ligi gdje je nasdtupao za Houston Rocketse. Član Olympiacosa je od 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti