Veliki rezultat bh. tima

Spars u finalu ABA 2 lige

20

Komentari (20)

user1611963159
Prepozitivna sportska priča bez lešinara, hordi, manijaka i glupih ultrasa koji samo komentarima siju klicu mržnje...
Turbetanac
Dobar projekat su ovi momci. Cestitam Nihadu od srca.
Edin
Odlicno odradjena utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme. Zahiragic, koga licno smatram jednim od losijih bekova aba 2 lige, odlicno vodio ekipu u sigurnu pobjedu. Igra u zivitnoj formi i sve sto radi na parketu je u ucinkovito i u poredjeno ekipi. Hasandic poceo da pogadja, Gegic sa energican, skocan, brz. Kamenjas najbolji igrac nlb 2 lige. Kadija se manje dere, manje mase rukama, izgleda da sve drzi pod kontrolom
Edin
Ali Sparsi su kvalitetniji od Podgorice. Protiv Mladosti ili Studentskog Centra bit ce mnogo teze. Mislim da je lakse igrati protiv Mladosti jer su losiji tim. Imaju kracu klupu, slabiji su na visokim pozicijama i puno ovise o vanjskom sutu. S druge strane Mladost je energicna ekipa, puno trce i pitanje je kolko ce biti spremni za finale sa tako kratkom klupom. Studentski Centar igra puno konstntnije, 3-4 jaka, teska visoka igraca koja mogu zaustaviti Kamenjasa. Dva dobra beka Drobnjak i Pavlicevic, suter Magee, igraju u principu sa 9-10 igraca.
celikze
Bravo sa istinskim radom kako Sparsi iznikose u dobru ekipu...za par godina bice neprikosloveni u BiH kosarci...bravo
Haresolina
Pošto tuzlaci više nemaju svoj košarkaški tim za kojeg bi navijali, Spars nam sada grije srca. Naprijed abaligašu.
anga
Nele.
mido1921
Svaka čast momci
Ragnar1234
Ima li se gdje gledat finale
Sukedzo
user1597698961
Bravo Sparsi,,ajmo sutra Mladost i da spars direktno ide
19211921
Ja to nisam skontao. Ako prodjs zemun, spars je direkt u aba?
user1597698961
Da da,,jer mladost u tom slucaju mora igrati s nekim drugim timom iz srbije,jer ne moze toliko biti predstavnika srbije u aba,znaci mladost dobije spars direktno ide,,ako centar dobije bore se centar i spars za ulaz.
Nek_komsiji_crkne_krava
Jedna drzava moze maksimalno imati 5 predstavnika, tako da Sparsima odgovara da Mladost prodje u finale. Ako se to desi, Sparsi du direktno.
19211921
Super! Hvala vam na objasnjenju pa navijamo za Mladost :D
user1597698961
Ma sinco sam malo popratio,vodila mladost i dvocifreno na pocetku 4/4,i izgubise 1poen,,ali nije pumo,svaka pobjeda mladost vodi u finale, sumnjam da ce se opet desiti da bude pola kosa razlike haha
Nek_komsiji_crkne_krava
Bravo Sparsi. Vi ste nas ponos. Sve pohvale kako igracima tako i strucnom stabu na celu sa Miodragom Kadijom. Zasluzili ste finale definitivno. Hrabro i borbeno kao i do sada pa kako bude. SRETNO!
Baboisback
kobe24
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.