Juniori Sparsa u ABA ligi!

Stigla potvrda

Juniori Sparsa u ABA ligi!

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina će imati još jednog prestavnika u ABA ligi za juniore.

Osim mlade ekipe Igokee u najkvalitetnijem juniorskom regionalnom takmičenju nastupit će i selekcija sarajevskih Sparsa.

Pored Sparsa i Igokee učestvoat će još 10 ekipa: Borac Čačak, Cedevita Olimpija, Cibona, Crvena Zvezda, Krka, Mega Mozzart, Mornar Barsko zlato, Partizan NIS, SC Derby i Zadar.

Ekipe su podijeljene u dvije grupe, grupa A koja se igra od 25. do 28. novembra 2021.godine u Baru i grupa B koja se istovremeno igra u Beogradu.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

U grupi A su Borac, Cedevita Olimpija, Cibona, Mega, Mornar i Spars, dok se u grupi B nalaze Crvena Zvezda, Igokea, Krka, SC Derby, Partizan i Zadar).

Po dvije najbolje ekipe sa oba turnira će se plasirati na Final four.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi