Spars Realway počeo s pripremama, Amar Gegić se vraća

Počele pripreme

Spars Realway počeo s pripremama, Amar Gegić se vraća

Edmir Škorić

Spars Realway je počeo pripreme za sezonu 2020/21. Zbog pandemije virusa Covid-19, trener Nedim Džemić prozivku igrača obavio je u klupskim prostorijama uz sve mjere zaštite koje su na snazi.

Prozivci su se odazvali svi igrači, koji će sutra u jutarnjim satima obaviti ljekarske preglede kao i testiranje na Covid-19, a u večernjem terminu od 19:00h planiran je i prvi trening.

Raspored pripremnih utakmica će biti poznat u narednih nekoliko dana.

Inače, treninzima se priključio i Amar Gegić koji bi u narednim danima trebao da riješi status i da postane novi igrač Sparsa.

Top Komentari

Alpasinacxx
Sretno momci
1 0
Haresolina
E jeste se usrećili sa Gegićem. U Slobodi je za polusezonu uspio pokazati kolika je to bila zabluda. Sreća pa ode, a od tada Slobodi pravo krenulo..nadam se da neće upropastiti i igru Sparsa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi