Hasandić i Gabrijel novi igrači OKK Spars Realway

Džemić pojačao tim

Hasandić i Gabrijel novi igrači OKK Spars Realway

OKK Spars Realway predstavio je nova pojačanja za narednu sezonu.

Za sarajevski klub će, kako je bilo i najavljivano, ponovo nastupati Almir Hasandić koji je prethodne dvije sezone proveo u Švicarskoj, a stigao je Nini Gabrijel.

Gabrijelovo ime, s druge strane, nije baš poznato ovdašnjoj javnosti. Radi se o slovenačkom košarkašu rođenom 1998. godine koji je u protekloj sezoni igrao u Slovačkoj za Komarno, a ranije je nastupao za Grosuplje, Škofju Loku i Iliriju.

Iz kluba su poželjeli dobrodošlicu Almiru i Niniju vjerujući da će obojica svojim igrama pomoći Spars Realwayju da ostvari zacrtane ciljeve u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, prije nekoliko dana OKK Spars Realway je dogovorio i produženje saradnje sa trenerom Nedimom Džemićem s kojim je ekipa izborila opstanak u ABA 2 ligi i osvojila Kup Mirza Delibašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi