Sparsi dobijaju veliko pojačanje, stiže Glogovac iz Igokee

Kako saznaje SportSport.ba

Sparsi dobijaju veliko pojačanje, stiže Glogovac iz Igokee · Saznajemo

E. Škorić

Stefan Glogovac, košarkaš Igokee, pred potpisom je za sarajevske Sparse.

Glogovac koji ima 24 godine i visok je 203 centimetra igrao je u Sparsima od 2013. do 2016. godine, nakon čega je prešao u Mega Leks, a potom Igokeu.

Nakon sezone u Laktašima, gdje je igrao i izgubio finale doigravanja za prvaka BiH, vraća se u Sparse.

Trebinjac će, saznajemo, potpisati ugovor sa Sparsima i uskoro bi trebao da bude predstavljen kao veliko pojačanje sarajevskog tima, koji naredne sezone nastupa u ABA 2 ligi.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Pred potpisom za Sparse je još nekoliko mladih igrača, a sve će biti poznato u narednim danima. No, već sada je jasno da će Sparsi imati jako kvalitetnu ekipu koja će biti ozbiljan kandidat za osvajanje titule.

Dodajmo još na kraju da će ovaj tim u petak krenuti s pripremama, kada će se održati prozivka igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi