Sparsi žele savladati i MZT, Hasandić optimista

Turnir ABA 2 lige igra se na Ilidži

Sparsi žele savladati i MZT, Hasandić optimista

S. Mlaćo
Nakon pobjede sinoć nad Sutjeskom 79:86 u sklopu 5. kola ABA 2 lige, sarajevski Sparsi će sutra odmjeriti snage sa ekipom MZT-a.

Nadaju se novoj pobjedi, a susreti se igra od 21:00.

“Nakon pobjede protiv Sutjeske okrećemo se susretu protiv MZT-a, koji će biti podjednako “težak” kao i prethodni susret. Prednost je što ovaj turnir igramo u svojoj dvorani, te nam je to dodatni vjetar u leđa da dođemo do pobjede i samim tim se nadamo pozitivnom ishodu na turniru“, rekao je kapiten Sparsa Almir Hasandić.

Radi se o trećem turniru ABA 2 lige koji se igra na Ilidži, a sve protiče u sjajnoj organizaciji.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

“Želim se zahvaliti ABA ligi na ukazanom povjerenju da još jednom organizujemo turnir. Također istićem zahvalnost i na pozivu da naša juniorska ekipa učestvuje na juniorskom turniru ABA lige u Baru, gdje smo ostvarili zapažene rezultate. Nadam se da ćemo u budućnosti razvijati još bolju saradnju na obostrano zadovoljstvo“, kazao je u najavi turnira predsjednik OKK Spars Nihad Selimović.

Promo

Top Komentari

Husrefbeg22
sta ce mu onolike sare po tijelu?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi