"Tvojim povratkom uništavaš snove mladih košarkaša"
Agent Zero uvijek je bio čovjek bez dlake na jeziku

Gilbert Arenas o povratku Vincea Cartera

"Tvojim povratkom uništavaš snove mladih košarkaša"

E. Dindić

Legendarni košarkaš Vince Carter najavio je svoj povratak u NBA ligu i iduće sezone. To je izazvalo reakciju bivših suigrača od kojih neki nisu bili pretjerano zadovoljni njegovom odlukom. 

Gilbert Arenas bivši NBA igrač imao je zanimljivo izlaganje na temu povratka Cartera u NBA ligu.

"Respektujem tvoju ljubav, ali ima mladih igrača koji žive za san da zaigraju u NBA, a svake godine kada se ti vratiš jedan košarkaš ostaje bez sna, jer će oni uvijek izabrati tebe umjesto njih" napisao je Arenas.

Arenas je košarkaš koji je u svoj NBA karijeri bio više poznat po skandalima van parketa nego na terenu, ali uvijek je bio direktan u izjavama i ništa nije krio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi